Krudtteltet - Danmarks største fyrværkerisalg

Hvad forskellen er på Krudtteltet og Krudtteltet MEGA Store

Krudtteltet

Butikken med et godt standardudvalg, som passer til de lidt mindre udsalgssteder, hvor der ikke er ubegrænset plads til opbevaring.

Krudtteltet MEGA Store

Kæmpe butikker/telte med et lidt større udvalg, af de forskellige varegrupper i Krudtteltet. Derudover har MEGA Stores en udvidet service, hvor de leverer webordrer direkte til kunderne, til fordel for alle udsalgssteder.

Men fælles for alle Krudtteltet salgssteder er, at der salg og udlevering samme sted.

Online bestilling af fyrværkeri

I 2018 startede vi op med Webshop. Det er der mange af jer der benytter sig af. At kunne sidde i ro og mag derhjemme og finde ud af hvad man godt kunne tænke sig, bestille det og afhente i den butik, man selv har valgt.

Men som noget nyt i år 2019 kobler vi også levering på. Så du nu kan sidde der hjemme og bestille og Krudtteltet kommer med varerne til dig. Læs meget mere om det her: Levering af fyrværkeri

Hvem står bag Krudtteltet

Folkene bag Krudtteltet har tilsammen mere end 60 års erfaring i branchen.

Hvad der i 1999 startede som en lille butik i Frederikssund, som et hyggeligt hobbyprojekt, har i dag vokset sig større end vi nogensinde havde turdet drømme om og vi har i år 2019 rundet 70 butikker.

I 2003 startede vi S-krudt og med det voksede vi stødt og drømmen spredte sig hurtigt. Fra kun at have startet butikker op på Sjælland, kom vi nu også til både Jylland og Fyn og havde dermed butikker fordelt i hele landet.

I 2015 købte vi Bombebrian fra VVS-eksperten.

I 2018 samarbejdede Bombebrian med Krudtteltet. De to virksomheder kørte sideløbende med hver deres brands.  Fra i år 2019 har vi lagt dem sammen under det fælles brand Krudtteltet.

Det betyder, at vi år har omkring 75 butikker og dækker det meste af Danmark

Det betyder dog ikke, at det er slut med BombeBrian. Han er fortsat den frække dreng i klassen og bliver det bærende element for vores tilbudsvarer i 2020. Du ser ham nu iklædt noget flot tøj på vores super kvalitet Baron serien – som er nogle virkelige flotte batterier.

Ligeledes forsætter vores meget populære Outcast serie, som mange af jer kender.

Vi køber og udvikler over halvdelen af vores varesortiment.

To gange om året er vi i Kina for at bestille og kontrollere, at alt er som det skal være inden det bliver sendt med skib til Danmark.

Fra vores lager i Vandel bliver varerne sendt ud med vognmand til alle vores butikker.

Målet er at alle vores butikker har fyldt op af varer hver dag imellem jul og nytår inden kl. 12.

Hvis en vare skulle blive udsolgt, finder vi et godt alternativ – enten af samme eller bedre kvalitet, typisk til samme pris.

Krudtteltet byder dig velkommen i vores mange krudttelte

Krudtteltet - en historie om fyrværkeri

Hvert år tager vi til Kina for at afteste og udvælge det bedste krudt til fyrværkerisalget.

Se videoen - Krudtteltet i Kina

Historien om Krudtteltet

Vi har nu i 2019 udbygget Krudtteltet med det største koncept nogensinde og har i år store krudttelte over det meste af Danmark

Vores telte er naturligvis opvarmede og vi har professionel rådgivning med salg og udlevering direkte fra telte og gratis parkering lige uden for teltene.

Vi samarbejder i år med Bombebrian og har købt STORT ind sammen direkte i Kina – det betyder masser af gode og billige kampagnevarer i kataloget.

Udvalget er større en nogen sinde før og vi har især lagt vægt på store batterier som mange efterspørger.
Vi er stolte af at præsentere Danmarks største og bedste udvalg af Compound batterier – særligt det kæmpe store Wharton batteri.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen og godt nytår,

Krudtteltet.dk