Krudtteltet byder dig velkommen i vores mange krudttelte

Krudtteltet - en historie om fyrværkeri

Hvert år tager vi til Kina for at afteste og udvælge det bedste krudt til fyrværkerisalget.

Se videoen - Krudtteltet i Kina

Historien om Krudtteltet

Vi har nu i 2017 udbygget Krudtteltet med det største koncept nogensinde og er i år op på 12 store krudttelte i Nordsjælland/KBH, samt to i Jylland i Aalborg og Århus.

Vores telte er naturligvis opvarmede og vi har professionel rådgivning med salg og udlevering direkte fra telte og gratis parkering lige uden for teltene.
Vi holder åbent helt til kl. 22 den 30. december, undgå kø – køb ind morgen eller aften, eller forudbestil nemt på vores hjemmeside: KRUDTTELTET.DK

Når du bestiller online på Krudtteltet.dk får du bonusgaver med i posen, allerede ved køb for mere end 500 kr., 1.000 kr. og 2.500 kr. Samlet set kan du få bonusgaver for 798 kr.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen og godt nytår,

Bent Rode – Ejer, Krudtteltet.dk

Fyrværkerisalg siden 1982

Rodes fyrværkerisalg startede for hele 37 år siden (1982), hvor min far Ove Rode begyndte at sælge fra forretningen i Humlebæk.

Vi havde en farvehandler overfor os som solgte fyrværkeri til høje priser, det mente vi at vi kunne gøre bedre.

I starten indkøbte vi fyrværkeri fra et firma der hed Dansk Papirforsyning, som tjente godt på import af fyrværkeri. F.eks. kostede 100 heksehyl dengang ca. 100 kr. hos farvehandleren og 6 faldskærmsraketter op til 30 kr.! Men vi solgte billigere end de andre og salget blev langsomt bedre og bedre nede fra vores fyrværkeriafdeling i kælderen. Efterhånden som salget steg begyndte vi selv at tage varer hjem fra bl.a. Festival Products i Norge som havde mange sjove artikler på programmet med masser af knald i, det var ikke altid lige populært hos politiet op til nytår.

Vi blev efterhånden så populære til nytår at folk ikke kunne komme op og ned af kældertrappen i forretningen. Så vi fandt ud af at rykke fyrværkerisalget ud af butikken og ind i vores møntvaskeri ved siden af. Vores vaskerikunder var rasende, men i de 14 dage op til nytår blev hele vaskeriet lavet om til en flot fyrværkeributik med sølvfolie over det hele. Hatte, bordbomber m.m. blev stadig solgt fra forretningen.

Vi er nu ved at nærme os år 2000 og der kom stadig flere og flere kunder til forretningen, hvor vi hele tiden satsede på kvalitetsfyrværkeri med bl.a. egen import af Zinkraketter og bomberør fra Tyskland.

I år 1999 lavede vi et tæt samarbejde med AFAC/Ålborg fyrværkerifabrik, der var helt nye på markedet. De var bl.a. de første der i 1998 fik godkendt et bomberør med knald i Danmark. Før den tid måtte der ikke være knald i noget fyrværkeri, så det var revolutionerende. Dem solgte vi 8.000 stk. af i forretningen dette år! Vi havde nu så mange kunder på Torpenvej i Humlebæk at vi havde tre fyrværkeributikker åbne på adressen Torpenvej. Der var kæmpe demoafskydning på Humlebæk skoles fodboldbane og hele Torpenvej og tilhørende veje var et trafikkaos til nytår. Vores fyrværkericontainer stod midt ude i vores have/baggård, fyldt med fyrværkeri.

I 2004 skete så det forfærdelige i Seest at hele Johnsen’s fyrværkerifabrik sprang i luften og med et blev hele fyrværkerilovgivningen lavet om. Nu måtte der ikke mere sælges krudt i store mængder fra butikker i byerne. Alt oplag skulle ud i militærbunkere og det betød samtidigt at mange supermarkeder måtte opgive at sælge deres ”billigfyrværkerikoncept” for at lokke kunder til deres forretning.

Fyrværkerisalg i det fri

Jeg fandt, som en af de første i Danmark, ud af at opsætte et stort opvarmet cirkustelt til ”salg i det fri”.

Det krævede bare en stor plads ude på landet. Så jeg lavede et samarbejde med Søren fra Motel Norden i Kvistgård, 5 min. fra Rodes i Humlebæk. Her var det muligt både at have udstilling og salg/udlevering samtidigt. Jeg var lidt bange det første år om vores kunder ville finde vej helt derud, men alle vores kunder kom plus en helt masse nye og salget gik forrygende! Vi havde gjort det rigtige og skabt en hyggelig atmosfære i Rodes ånd med kvalitetsfyrværkeri og egne importerede prisbillige kvalitets produkter, samt masser af festartikler i teltet.

Vi blev med et Danmarks største fyrværkerisalg med en omsætning på + 2.5 millioner kr! i dette ene telt i Kvistgård. Vi havde desværre også det problem at folk ikke kunne komme ind i vores 350 m2 Cirkus Panik telt, så vi har nu fået danmarks største fyrværkeritelt på hele 600 m2, så nu står folk ikke i så lange køer længere.

Vi skiftede hovedleverandør i 2012 til Royal og har arbejdet tæt sammen med dem frem til 2014, hvor vi blandt andet var med til at udvikle den meget succesfulde Royal Pro-serie.

Vi har nu i år, for første gang, selv købt alt fyrværkeri hjem fra de bedste fyrværkerileverandører i Kina, som vi har kendt i mange år. Så vi kører nu med vores egne brands som du kan læse mere om på vores side. Det giver dig som kunde rigtigt gode priser, samtidigt med at vi nu selv kan garantere for at kvaliteten er i højsædet.

Vi har nu i år også udbygget vores fyrværkerikoncept til i alt 9 store fyrværkeritelte, fordelt med 6 i Nordsjælland/Kbh, 1 i Jylland (Århus) og 2 outlet telte i kbh. Alle telte er store og opvarmede med kæmpeudvalg i fyrværkeri i alle prisklasser samt alt festligt til nytårsfesten. Her er en fantastisk atmosfære for hele familen.

Vores ”hovedsæde” er dog stadig Motel Norden, Kongevejen 379 i Kvistgård, hvor vi i år har 14-års jubilæum. Her står Danmarks største fyrværkeritelt og fyrværkerisalg på hele 600 m2. Her er demoafskydning hver aften (27.-30. dec.) kl. 19 og her er masser af ekstraordinære tilbud, så glæd dig til at handle i Krudtteltet i 2017.