Føler mig heldig?

Spil Krudtteltet’s Juleraflespil for at vinde præmier

Køb det flotteste fyrværkeri hos Krudtteltet

Kan du ikke vente til det bliver d. 27. december, så du igen kan lade dig fascinere af det magiske ved fyrværkeri og selv være med til at skabe magi?

Nytårsaften er for mange en stor begivenhed, hvor det at fejre det nye år hænger uløseligt sammen med at skyde nytåret ind med en væld af flotte farver og mønstre på himlen. Hos Krudtteltet har vi et stort udvalg af fyrværkeri til enhver smag, og vi har mulighed for at levere til din adresse fra d. 15. december til 29. december. Det er også muligt at bestille click & collect til vores salgssteder rundt omkring i landet.

Fordelen ved Krudtteltet er, at du kan sidde hjemme og orientere dig om vores store udvalg og tage din beslutning om, hvilket fyrværkeri du skal have til nytårskrudt 2022.

Danmarks bedste fyrværkerisalg
product-model

Køb fyrværkeri hos et af vores mange telte

Vi har fyrværkerisalg fra vores Krudttelte og fra Krudttelte MEGA Store. Forskellen på de to forskellige salgssteder er, at hos MEGA Store er det kæmpe butikker og telte med et større udvalg af de forskellige varegrupper. Desuden leveres der webordre direkte til kunden herfra. Krudtteltet er et mindre sted, hvor der er knap så meget plads til opbevaring. Fælles for de to steder er, at der er salg og udlevering samme sted, så det er bare med at finde et af vores mange steder rundt omkring i landet, så du kan være klar med dit fyrværkeri i 2022.

Danmarks bedste fyrværkeri-salg

Stort udvalg af fyrværkerisalg

Hos Krudtteltet har vi et velassorteret udvalg, hvilket gør det muligt at finde præcis det, som du foretrækker til fyrværkeri.

Vi sælger bl.a fyrværkerisortiment, men også følgende:

Du er velkommen til at orientere dig på vores hjemmeside. Her kan du finde krudt til, hvis du ønsker et kæmpe fyrværkeri, så du kan imponere dine gæster, og det er også muligt at købe mindre pakker, men stadigvæk billigt fyrværkeri. Vi har altid gode tilbud, så du kan gå ind i det nye år med mest muligt krudt til fornuftige penge.

Tilbud 1
Tilbud & bundles
Tilbud
Tilbud 1
NEM 3346.00
3.298,00 DK
2.998,00 DK
Tilbud 2
Tilbud & bundles
Tilbud
Tilbud 2
NEM 3814.00
3.898,00 DK
3.598,00 DK
Tilbud 3
Tilbud & bundles
Tilbud
Tilbud 3
NEM 568.00
797,00 DK
677,00 DK
Tilbud 4
Tilbud & bundles
Tilbud
Tilbud 4
NEM 1539.00
1.648,00 DK
1.388,00 DK
Tilbud 5
Tilbud & bundles
Tilbud
Tilbud 5
NEM 2237.00
2.446,00 DK
1.876,00 DK

Krudtteltet’s Juleraflespil

giftcard-picture

Velkommen til Krudtteltet’s juleraflespil. Krudtteltet har i år valgt at lancere et raflespil, hvor der ved at slå en 6’er, er mulighed for at vinde gavekort. Vi udlodder 200 gavekort af 500 kr. i perioden fra d. 1. december og frem til d. 24. december. D. 24. december trækker vi yderligere lod om et rejsegavekort på 25.000 kr. iblandt alle deltagerne.

Spillet går ud på at rafle en 6’er. Du logger ind med din bruger og har dagligt 3 slag med raflebægeret. Alle slag samler Krudtteltet, alt efter hvilke øjne tegningerne viser. Jo flere Krudttelte du samler i perioden, jo større er dine chance for at vinde rejsegavekortet, da hvert Krudtteltet er lig med en chance. Alle 6’ere giver mulighed for at vinde et gavekort, samt 6 stk. Krudtteltet til samlingen.

GULDRAKETTEN, hver dag er der en heldig vinder med guldraketten, som vinder uanset om han har fået en 6’er eller ej. GULDRAKETTEN udløser også et gavekort på 500 kr.

Inden i spillet kan du øverst til højre, følge med i hvor mange Krudtteltet du har samlet. Øverst til venstre kan du se hvor mange rafleslag du har. Du rafler ved at trykke på raflebægeret med fingeren på mobilen, eller med musen på din pc.

Gavekortene kan enten bruges online eller i vores butikker (dog ikke i Frederiksværks, Dyrups i Valby og Østerbro, samt Jupiter Ekstra i Glostrup). Gavekortene sendes automatisk til vindernes mailadresse, og er derefter klar til brug.

Alle kan deltage i vores nye og spændende spil, blot du har en mailadresse til at oprette en bruger. Dog skal man være 18 år for at handle det meste fyrværkeri.

Anmeldelser fra Google & Facebook

Det siger vores glade kunder om Krudtteltet.dk

Danmarks bedste fyrværkeri-salg

Garanteret god nytårsstemning

Køb fyrværkeri i vores mange Krudtteltet salgssteder.

Vi har nu i 2022 endnu flere Krudtteltet salgssteder og flere MEGA Stores. Klik ind og find dit nærmeste salgssted.

Krudtteltet - Danmarks største fyrværkerisalg

Vi sælger det bedste fyrværkeri 2022

Vi har omkring 75 butikker fordelt rundt omkring i landet, så det betyder, at der er mulighed for indkøb af fyrværkeri i nærheden af dig. Vi startede i 1999 med en lille butik i Frederikssund og siden er Krudtteltet kun vokset sig større og større. Vores ansatte har sammen over 60 års erfaring med salg af fyrværkeri, og vi vil derfor gøre vores bedste for at rådgive dig på bedst mulig måde.

Kontakt os og få hjælp til at vælge dit fyrværkeri

Du er velkommen til at kontakte os på mail: support@krudtteltet.dk, hvor vi svarer indenfor 24 timer. På vores hjemmeside kan du indtaste dit postnummer og se, hvor du kan besøge vores forhandlere i opvarmede telte og altid i nytårsstemning. Vi vil gerne gøre det nemt at bestille fyrværkeri online og samtidig have mange tilgængelige salgssteder, hvor vi glæder os til at hjælpe dig.