Find nærmeste salgssted

   
Liste
Kort
Vi ønsker alle et rigtig godt nytår – vi glæder os til at se jer igen i 2022.

Bliv forhandler hos Krudtteltet.dk

Bliv fyrværkeriforhandler i din by?

Så har du heldet med dig. For Krudtteltet.dk søger altid nye forhandlere af fyrværkeri. Det kan måske blive dig eller idrætsforeningen, der er beliggende i din by. Så læs mere her, eller kontakt os for at få mere at vide
om, hvordan du bliver forhandler.

Er du den nye fyrværkeriforhandler hos Krudtteltet.dk?
Mangler der et godt fyrværkerisalg i din by, og er du sikker på, at du kan stå for opgaven? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi søger altid efter seriøse forhandlere, og det kunne sagtens blive dig. Er du måske selv medlem af idrætsforeningen i din by og ser en mulighed i at sælge fyrværkeri op til nytårsaften? Så bliv forhandler lige her, så beboerne i din by kan nyde godt af dit fyrværkeri salg. Med en krudtforhandler i byen, slipper man nemlig for at skulle langt væk, når nytårsaften er ved at nærme sig. Så bliv forhandler hos os, og hjælp byen med sikkert og godt fyrværkeri til gode priser.

Hjælp os med at finde nye forhandlere af krudt
Har du måske kendskab til en virksomhed eller forening, som kunne være perfekt for salg af
fyrværkeri i din by? Så giv os et fingerpeg, så vi kan tage kontakt til virksomheden. Vi sætter altid stor pris på al den hjælp, vi kan få. Og det gælder bestemt også, når det kommer til hjælp til nye fyrværkeriforhandlere.

Kontakt os for at høre mere
Bliv forhandler hos Krudtteltet.dk, og sælg fyrværkeri i topkvalitet til nytår. Lyder det som noget for dig? Så tag kontakt til os med det samme, så vi kan forklare mere om muligheden.

Du kan kontakte os på mail salg@krudtteltet.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig.