Det indebærer, at du mindre end 10 gange om året vil blive kontakt på mail ang. fyrværkeriprodukter, events, konkurrencer og adgang til kataloget før andre og meget andet.

Når man tilmelder sig Krudtteltet’s nyhedsbrevet afgiver man navn, mailadresse og postnummer.
Vi bruger disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt.
Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links, opsamles af vores nyhedsmail program Campaign Monitor.
Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vore produkter, så vi i højere grad kan målrette og tilpasse indholdet i vore nyhedsbreve.
Vi ønsker med vores nyhedsbreve at skabe interesse om samt sikre kendskab til vores virksomhed og de produkter vi sælger.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?
Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os samt vores databehandler.

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand, men vores leverandør af web-løsninger til hjemmeside Ikonet og nyhedsbrev, Campaign Monitor har adgang til oplysningerne via systemerne i deres virke som databehandler for Krudtteltet.

Overførsel af oplysninger til 3. lande
Dine oplysninger overføres hverken til lande indenfor eller udenfor EU og EØS.

Dine rettigheder:
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.
Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningen artikel 16.
Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler Campaign Monitor jfr. persondataforordningen artikel 17. Ved at afmelde dig nyhedsbrevet, sørger Krudtteltet for at underrette vores databehandler Campaign Monitor om at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet.
Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se mere hos Datatilsynet.